Drenering

Noe av det viktigste du kan gjøre for din bolig er å sørge for god drenering. En fuktig kjeller som tar inn vann gjennom grunnmur vil på sikt gi soppdannelse, utstrakte fuktskader og et skadelig inneklima. Mange eldre hus og bygninger har dårlig drenering, og i vårt klima må dette være gjort skikkelig for å unngå store utfordringer.

Klimaendringer fører også til at sesongene er fuktigere enn tidligere, og du kan risikere oversvømmelser og store vannskader.

Hold øye med faresignalene!

Faresignalene du må se etter er ofte saltutslag på vegger, innvendig kondens på vegger og vinduer, og soppdannelse på steder hvor vannet trekker inn.

Hvis dette får utvikle seg fritt, vil det på sikt medføre store kostnader og tidkrevende utbedring. Hvis du opplever fukt i kjeller på grunn av dårlig drenering, så kan vi hjelpe deg!

Vi har høy kompetanse og lang erfaring med gravearbeider og drenering for små og store oppdragsgivere, og vil sørge for skikkelig drenering av din grunnmur som sikrer sunt inneklima og forhindrer ytterligere skader på din bygning.

Vi tar oppdrag både for private bygg og næringsbygg. Ta kontakt med oss i dag for gratis befaring!

Kontaktskjema

Har du spørsmål angående våre tjenester, priser eller annet? Ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg.Gratis befaring

Fyll ut skjema, så kommer vi tilbake til deg!