Tjenester

Våre tjenester

Graving – Boring – Sprenging – Betong

Graving

Vi utfører alt av gravearbeider – både små og store oppdrag, herunder tomtegraving, veier, grøfter, drenering, natursteinsmuring, alt kunden måtte ønske utført.

Boring/sprengning

Vi påtar oss både små og store sprengningsoppdrag. Sprengning for tomter, veier, grøfter, alt du måtte ønske utført. Vi har lang erfaring i faget, og med moderne og avanserte maskiner gjennomfører vi arbeidet på en effektiv og sikker måte.

Betong

Vi utfører alt innen betongarbeid for grunnmurer, ringmurer, forstøtningsmurer, trapper.

Riving

Vi tar små og mellomstore rivejobber og har god erfaring fra tidligere prosjekter. Med sorteringsklo, skuffer sorterer vi effektivt riveavfallet i henhold til gjeldende regler.

Drenering

Har du en fuktig kjeller som tar inn vann gjennom grunnmur? Vi utfører graving av dreneringsgrøfter. Det hjelper ikke å isolere et kjellerrom fra innsiden, dersom muren tar inn vann fra utsiden – da vil problemet kun bli større og mer omfattende.

Eldre boliger har ofte dårlig drenering langs grunnmur, noe som kan føre til fuktskader i kjeller. Fuktskader i en kjeller vil ofte vises i form av saltutslag på vegg, kondens og sopp. For å rette opp skaden, må vi sørge for at vannmassene som renner mot grunnmuren, blir ledet vekk og ikke trekker gjennom.

Natursteinsmuring

Vi utfører alt innen natursteinsmuring, små og store oppdrag, forstøtningsmurer, bedd, trapper, alt kunden måtte ønske utført. Stein er et vakkert og varig materiale der hvert prosjekt får sitt unike preg. Det finnes mange muligheter for å løse nettopp ditt prosjekt, så ta kontakt for en steinprat! Bruddstein leveres fra kjente brudd på Vestlandet. Har du en spesiell stein du vil bruke så skaffer vi den.

Vi har lang erfaring og dyktige samarbeidspartnere.

Gratis befaring

Boring – sprengning – graving
natursteinmuring – drenering – betongarbeid

Bergen, Os og omegn.